Handelsbetingelser

Handel foretaget på denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:

Firmanavn: KERAMIK BY S

Adresse: Lilleholm 1

Postnummer: 2670 Greve

Tlf: 61 48 18 38

Email: info@keramikbys.dk

CVR:39727633 

PRODUKTINFORMATION
På KERAMIK BY S’S webshop præsenteres de mest essentielle egenskaber ved en given vare for Køber. Yderligere spørgsmål kan besvares via tlf: 61 48 18 38 eller på e-mail: info@keramikbys.dk.

PRISER OG PRISFEJL
Samtlige priser der fremgår på KERAMIK BY S’s webshop er inkl. dansk moms (25 %) samt alle afgifter. Alle viste priser er dagspriser og er udelukkende gyldige på bestillingsdagen. KERAMIK BY S tager forbehold for prisændringer og tastefejl.

FRAGT- OG LEVERINGSTIDER
Hvis der opstår en situation hvor KERAMIK BY S ikke kan levere ordren, vil Køber blive kontaktet. Angiv derfor altid tlf. eller emailadresse så det er muligt at kontakte dig.

BESTILLING AF VARER

Ved bestilling af varer modtager Køber en ordrebekræftelse på mail. Dit ordrenummer skal bruges ved enhver forespørgsel ang. din ordre.

Når køber bestiller en vare fra KERAMIK BY S er det ikke at anse som en bindende accept, men i stedet et bindende tilbud til KERAMIK BY S om at købe varen på de vilkår, der er oplyst.

Der er først indgået en bindende aftale mellem Køber og KERAMIK BY S når KERAMIK BY S accepterer det afgivne tilbud fra Køber ved en ordrebekræftelse.

KERAMIK BY S tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og leveranceændringer, samt forsinkelser fra leverandører vi ikke kan kontrollere.

BETALING OG SIKKERHED
KERAMIK BY S modtager følgende betalinger: MobilePay eller kontant.
Betaling sker ved afhentning af keramik i butikken. 

KERAMIK BY S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer). Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

REKLAMATION

KERAMIK BY S giver ifølge købeloven 2 år reklamationsret gældende fra den aktuelle fakturadato på materiale- og fabrikationsfejl på varen. Reklamationsretten gælder midlertidigt ikke slitage, skader eller fejl der direkte eller indirekte er opstået som konsekvens af ringe vedligeholdelse, forkert betjening, uautoriseret indgreb, vold.

Ved anvendelse af reklamationsretten på en vare skal købsfaktura på varen fremvises til KERAMIK BY S.

Reklamation over fejl eller mangler på en leveret vare skal oplyses til KERAMIK BY S indenfor en rimelig tid efter Køber har opdaget, eller burde have opdaget, fejlen eller manglen. Hvis ikke dette bliver gjort mister Køber sin ret til at reklamere over fejlen/manglen.

Køber skal på forlangende kunne angive og vise fejlen eller manglen ved varen der reklameres over.

GARANTI SAMT ANSVARSFRASKRIVELSE
KERAMIK BY S tilbyder ikke en selvstændig garanti på de bestilte varer. Køber har derfor udelukkende den garanti som producenten af den givne vare udsteder til Køber.

KERAMIK BY S er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab der sker som følge af at de bestilte varer leveres for sent frem til Køber, såfremt forsinkelsen eller eventuelle mangler skyldes Købers undladelse, handling eller forhold som ligger uden for KERAMIK BY S kontrol såsom: oprør, brand, valutarestriktioner, krig, indgreb fra staten, uroligheder, beslaglæggelse, arbejdskonflikter af enhver art, herunder lockout, strejke eller tilsvarende.

FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i KERAMIK BY S webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt som en del af en samlet ordre.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give KERAMIK BY S tydeligt besked herom på email: info@keramikbys.dk senest 14 dage efter købet.

RETURNERING ELLER OMBYTNING AF VARE

Hvis du fortryder dit køb kan du returnere eller bytte dine varer op til 14 dage efter modtagelse heraf.

Du kan vælge at returnere eller bytte dine varer på 2 måder.

VARENS STAND VED RETURNERING

Hvis der er lavet slid, brugsmærker eller varens værdi på anden måde er blevet forringet under Købers besiddelse, kan Køber kun få en del af det fulde købsbeløb tilbage. Det beløb Køber kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værditab og kan i værste tilfælde betyde Køber udelukkende kan få fragtomkostningerne retur.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man må i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentligt i brug.

TILBAGEBETALING VED RETURNERING
Ved fortrydelse af et køb, får Køber sine penge tilbage. Beløbet bliver betalt tilbage på samme betalingsmiddel som blev brugt i forbindelse. med købet. I tilfælde af at varen er værdiforringet, fratrækkes det beløb Køber hæfter for. KERAMIK BY S forbeholder sig retten til at tilbageholde betalingen indtil varen er modtaget retur.

INGEN FORTRYDELSESRET
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen.

Hvis varen er en skaffevare dvs. er varen uden for vores sortiment og specielt bestilt hjem til kunden.

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER
KERAMIK BY S forbeholder sig retten til at opdatere og ændre betingelser og regler der gælder på denne side. Det er derfor vigtigt at Køber holder sig orienteret om eventuelle ændringer der bliver lavet.

DEFINITION AF AFTALENS PARTER
I følgende betingelser bruges KERAMIK BY S både om hjemmesiden hvorfra erhvervets varer bestilles og fremvises og som den juridiske og fysiske person der ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer.

Køber defineres som den fysiske person, der primært handler udenfor sit erhverv, og som afgiver et tilbud om levering og køb af specifikke varer ved afgivelse af en bestilling til KERAMIK BY S.

MISBRUG
KERAMIK BY S anmelder misbrug af denne side til politiet.

KLAGER
Hvis du vil klage over dit køb henviser vi klagen til vores forretning. Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, på www.forbrug.dk.